Галерија: Меморијален натпревар во чест на Трајан Кочишки – Куљата

Во чест и спомен на Трајан Кочишки – Куљата кој беше член на фудбалскиот клуб „Црно Буки“, на фудбалското игралиште во Црнобуки, се одржа меморијален натпревар меѓу екипите на домаќинот Црно Буки и нашиот Тетекс кој минимално со 1-0…