25 Јан
Администратор

Почитувани, Чест и задоволство ни е да ви соопштиме дека точно во 19:53 по клубската година ја пуштивме во употреба редизајнираната веб страна на ФК Тетекс Тетово. Нашиот тим на сајтот ќе се обидува да ве информира на време за се што ќе се случува во фудбалскиот клуб. Тука може да ги прочитате сите статии,…