Тетекс ги одработи подготовките во Охрид и се врати во Тетово

Фудбалскиот клуб Тетекс ги заокружи седумдневните подготовки во охридското крајбреже и попладнево се врати во Тетово. Глазурата на формата пред почетокот на новата сезона ќе се реализира во сопствената база, а „генералката“ ќе биде на 14-ти август против ФК…

Тетекс замина на подготовки во Охрид

ФК Тетекс ја заокружи првата фаза од подготовките во Тетово и од денеска се пресели на охридското крајбреже. Во наредните 7 дена, тимот ќе продолжи со последната фаза од подготовките пред да започне новото првенство. Струга Трим Љум (4.7)…