Купи сезонска, поддржи го ФК Тетекс!

Фудбалскиот клуб Тетекс од утре ги пушта во продажба сезонските карти за натпреварите на нашиот клуб во ВМФЛ - Запад за сезоната 2021/22. Картите, по цена од 800 денари, ќе важат за сите првенствени како и сите натпревари од…