Тетекс со нови, специјално дизајнирани дресови за новата сезона

Фудбалскиот клуб Тетекс ви го престатува новиот домашен дрес за новата сезона 2021/22. Голема благодарност упатуваме до модната куќа Darsky кој специјално ги изработи новите дресови за нашиот клуб. Плаво-белата комбинација кои се нашиот идентитет се враќаат повторно назад.…