Тетекс ја обезбеди одбраната

Фудбалскиот клуб Тетекс – Тетово продолжува со обновување на договорите со шест фудбалери: Борјан Пановски, Силвио Ангеловски, Нинослав Здравкоски, Сенад Ислами, Виктор Јовановски, Кристијан Јордановски кои и следната сезона ќе го носат дресот на ФК Тетекс. Во следниот период сите новитети за клубот ќе бидат објавени.