Купи сезонска, поддржи го ФК Тетекс!

Фудбалскиот клуб Тетекс од утре ги пушта во продажба сезонските карти за натпреварите на нашиот клуб во ВМФЛ – Запад за сезоната 2021/22. Картите, по цена од 800 денари, ќе важат за сите првенствени како и сите натпревари од Купот на Македонија на домашен терен.

Продажбата на картите ќе биде на следните локации:

– Двор 21.

Контакт лице каде може да се обратите во врска за сезонски карти: 072/588699.

Поради се уште актуелните Ковид-19 протоколи и ограничувањето за исполнување на само 30% од капацитетот на Градскиот стадион во Тетово предност ќе имаат имателите на сезонска карта. Секој што ќе сака да го подржи нашиот Тетекс, дополнително ќе мора да приложи сертификат дека примил една доза вакцина против Covid-19.

Со почит,

ФК Тетекс