Официјална веб страна на ФК Тетекс

Почитувани,

Чест и задоволство ни е да ви соопштиме дека точно во 19:53 по клубската година ја пуштивме во употреба првата официјална веб страна на ФК Тетекс Тетово. Нашиот тим на сајтот ќе се обидува да ве информира на време за се што ќе се случува во фудбалскиот клуб Тетекс. Тука може да ги прочитате сите статии, најави и извештаи. Наскоро ќе биде во функција и онлине-фаншопот каде сите ќе бидете во можност да најдете производи поврзани со Тетекс.

Спортски поздрав,

ФК Тетекс