Прв тим

ГОЛМАНИ

СРЕДЕН РЕД

17
Никола Сарески
Среден ред
18
Ринор Ајдини
Среден ред
21
Руфат Чилафи
Среден ред
19
Андреј Јаневски
Среден ред
20
Арменд Адеми
Среден ред
44
Ѓорге Глигоров
Среден ред
22
Михаило Митров
Среден ред
Михаил Алексов
Среден ред

Стручен штаб

Миле Спировски
Тренер на голмани
Коста Богоевски
Кондициски тренер
Ивица Пејовски
Физиотерапевт
Дејан Цветковски
Помошник тренер