Тетекс се раздели со Салији и Тимевски

Фудбалскиот клуб Тетекс и фудбалерите Меритон Салији и голманот Бојан Тимевски не ја продолжија соработката. Клубот на двајцата фудбалери им се заблагодарува на досегашната соработка и им посакува многу успех во понатамошната кариера.

Ви благодариме!